Kako zaustaviti starenje i podmladiti cijeli organizam. Eliksir mladosti za žene.

Postoje različite metode podmlađivanja za žene, a za koji nisu neophodni skupi hirurški zahvati, kako prenosi portal uspesnazena.com

goop-620x296

Podmlađivanje lica, tijela i cijelog organizma ne može se sastojati samo od kozmetičkih procedura. Neophodno je kombinovati različite metode podmlađivanja koje daju zapanjujuće rezultate. Sigurno ste primjetili da postoje jedistvene žene koje izgledaju 10, 15 godina mlađe,a da se nisu podvrgle skupim estetskim zahvatima.

Jedna od takvih mladolikih ljepotica otkrila je tajnu svog eliksira mladosti. Ona tvrdi da se nakon njegovog korišćenja, poboljšan vid od -3 do -1, koža je postala glatka i elastična na cijelom telu, a kosa gušća. I što je najnevjerovatnija stvar – kosa, koja je počela da sijedi, prestala je sijedeti.

Recept podmlađivanja organizma:

– 100 ml lanenog ulja
– 2 srednja limuna
– 1 velika glavica bijelog luka
– 0,5 kg meda

Očišćeni bijeli luk, 1 neočišćen limuna i 1 limun bez kore samljeti na mašinu za mljevenje mesa ili isitniti u blenderu.

Samljevenu smjesu pomiješati sa medom, dodati ulje i sve ponovo promiješati.

Eliksir mladosti za žene

Eliksir mladosti za žene

Smjesa se čuva u frižideru u zatvorenoj staklenoj tegli.

Konzumirati tri puta dnevno po 1 supenu kašiku pola sata pre jela.

Kako ova smesa podmlađuje organizam?

Laneno ulje je biljni hormon, Lan sadrži linolnu (omega-6), oleinsku (omega-9), i palmitinsku masnu kiselinu, a više od polovine masnoća sadržanih u lanu, čini alfalinolenska kiselina (omega-3), što laneno ulje čini najbogatijim biljnim izvorom omega-3 masnih kiselina (dvostruko većim od ribljeg ulja).

Ulje lana je takođe najbogatiji biljni izvor lignana, važnih antioksidanasa, što u kombinaciji sa limunom čisti jetru i zučne putevi. Čista jetra je naš glavni generator mladosti.

Vitamin C iz limuna savršen antioksidant, jača imunitet i krvne sudove. Bijeli luk čisti krvne sudove, a med donosi ishranu svim tim sudovima – mikroelemente koji obnavljaju i podmlađuju cijeo organizam.

Sigurna sam da će ovaj eliksir mladosti uz redovnu njegu kože lica (Zogan masažu, Prirodni botoks, masku za zatezanje lica od lanenog sjemena i kremu protiv bora) dati nevjerovatne rezultate.

Budite mladi i lijepi!

Izvor: uspesnazena

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*