MILUTIN JEDE SAMO OVAKVU HRANU I NIKAD SE NIJE RAZBOLIO: U 8. deceniji otkrio SVOJU TAJNU (VIDEO)

Dok neki ljudi ne mogu zamisliti svoj jelovnik bez mesa, drugi svoju ishranu baziraju na voću i povrću. Međutim, kada je u pitanju izbor hrane, Milutin iz Osečine je svjetski fenomen.

Naime, ovaj čovjek više od trideset godina nije okusio svježu hranu, njegovo tijelo traži bajat kruh, pokvareni pasulj ili bajatu supu, dok mu je glavni desert pokvareno voće.

Prija mi sve što je bajato, ne mogu ni da vam objasnim, jednostavno je tako. Nikad se nisam razbolio niti sam imao zdravstvenih problema. Iako sam ušao u osmu deceniju života, bez problema idem na posao i tako zarađujem za život. Nikada nisam imala ni najmanjih problema sa stomakom, pa pretpostavljam da se moje tijelo naviklo i stvorilo antitijela protiv bakterija i virusa zbog takve ishrane i zato nemam nikakvih zamjerki i osjećam se kao čigra – rekao je Milutin za RINU.

Oni koji ga dobro poznaju, ne pamte da su ga videli da jede nešto sveže i tvrde da je čudo prirode i društva. Vjeruju da je to možda tajna njegove vitkosti.

– Kad bi mu sada skuvali ručak i ponudili mu topli i svježi obrok, uzeo bi, ali ne bi odmah pojeo, već bi ostavio nekoliko dana da odstoji i tek onda bi ga konzumirao. Neće da jede hranu koja je pripremljena istog dana, voli da odstoji jer mu se tako sviđa. Često nađe staru flašu za mleko koju je neko bacio i koja stoji već mesec dana, koja na prvi pogled deluje očajno, pije je bez problema i ima dobar razlog zašto je tako konzumira. Često ga vidim kako hoda bez cipela u minusu – rekao je komšija Žarko Alić.

Milutin se nikada nije žalio na stomačne probleme, važno je da hrana koju konzumira ima što duži rok trajanja, a tvrdi da je tako još ukusnija.

Neki ga smatraju pravim fenomenom kada je jelovnik u pitanju, a čak i doktori teško mogu da objasne njegovu naviku. Međutim, činjenica je da mnogi, iako se zdravo hrane, često ne mogu ni da pređu ulicu. A, Milutin.. iako mu jelovnik izgleda “buđavo”, kreće se i snalazi kao mladić